TOPlist


Zelne listy plnene masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso míchané průměr500
Rama Cremefine ke šlehání250
Kečup50
Zelí bílé hlávkové320
Vejce celá průměr110

Energetická hodnota celkem: 11149 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 248, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 99 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ

Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 12.4 Cukry (g): 3.6 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sul, koreni dle chuti

Postup přípravy

Zeli dame varit ve vode. Mezitim si smichame maso, vejce a koreni. Az zeli zmekne, vyndame ho z vody a natrhame listy. Do listu balime mlete maso a skladame do pekace. Pak kazdy balicek potreme trochou kecupu a vse zalijeme smetanou. Peceme na 200- stupnu priblizne 60-90 ininut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma