TOPlist


Čočka na kyselo

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka velkozrnná (v suchém stavu)250
Sádlo vepřové škvařené30
Mouka pšeničná hladká12
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 5143 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 164 SAFA (g): 13 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1286 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 8.8 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, ocet

Postup přípravy

čočku uvaříme, zahustíme moukou vmícháme část smažené cibulky a zbytek necháme na omaštění na povrch

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma