TOPlist


Chlebíček se šlehanou nivou

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo3
Okurky sterilované8
Šlehaná niva s máslem25
Veka20

Energetická hodnota celkem: 790 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 6 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

mletá paprika

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, na které nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou vyšlehanou nivu s máslem a vkusně ozdobíne okurkou a růžičkou másla, jejíž okraje obalíme v mleté paprice.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma