TOPlist
Sledujte nás:

Chlebíček se šlehanou nivou

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo3
Okurky sterilované8
Šlehaná niva s máslem25
Veka20

Dochucovadla:

mletá paprika

Energetická hodnota celkem: 790 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, na které nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou vyšlehanou nivu s máslem a vkusně ozdobíne okurkou a růžičkou másla, jejíž okraje obalíme v mleté paprice.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři