TOPlist


Vepřové na houbách

  • Uživatelský recept
  • Autor: Dejll
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová krkovice1140
Cibule100
Česnek10
Houby čerstvé průměr197
Hořčice plnotučná průměr25
Mouka žitná celozrnná50
ŠPALDOVO-POHANKOVÁ VŘETENA300
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20

Energetická hodnota celkem: 18479 kJ

Bílkoviny (g): 245, Tuky (g): 256, Sacharidy (g): 281 SAFA (g): 105 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2640 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 36.6, Sacharidy (g): 40.1 SAFA (g): 15 Cukry (g): 2.9 Vláknina (g): 4.1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli, po té osmahneme na plátky nakrájené a osolené maso, zalijeme vodou, přidáme houby a česnek a pozvolna dusíme do změknutí. Po té maso vyndáme a zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě s hořčicí. Povaříme, dle potřeby osolíme a podáváme s těstovinami, rýží, bulgurem nebo čím máme rádi. My měli se špaldovo-pohankovými vřeteny.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma