TOPlist


Chlebíček s debrecínskou pečení

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurky sterilované8
Vejce celá průměr5
Debrecínka15
Vlašský salát20
Veka20

Energetická hodnota celkem: 616 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 3 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

petrželová nať

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky a na ně naneseme po celé ploše vlašský salát. Na salát rozložíme na tenké plátky nakrájenou debrecínskou pečeni, ozdobíme kolečkem natvrdo uvařeného vejce, vějířkem okurky, kouskem kapie a petrželovou natí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma