- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované | 8 |
Vejce celá průměr | 5 |
Salám uherský | 10 |
Máslo | 5 |
Veka | 20 |
Dochucovadla:
petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 637 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Z bílé veky nakrájíme šikmé plátky tak, aby krajíčky měly větší plochu. Potřeme je máslem, obložíme slabými plátky salámu, kolečkem natvrdo uvařeného vejce a vějiřkem okurky. Ozdobíme petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.