TOPlist


Chilli con carne

  • Uživatelský recept
  • Autor: Motylka88
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr500
Rajčata konzervovaná400
Fazole Heinz - průměr400
Paprika červená200
Cibule50
Cukr bílý (řepný, třtinový)5
Voda, minerální vody bez příchutě300

Energetická hodnota celkem: 6786 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 39 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1697 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 9.8 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, chilli, pálivá paprika, mletý kmín, 2 lžíce rajč.protlaku, česnek 2 stroužky, majoránka

Postup přípravy

Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte 5 minut. Přidejte maso a zprudka jej opečte ze všech stran. Pak vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opeřete. Nechte 20 minut probublávat. Nakonec vmíchejte fazole.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma