TOPlist


Chlebíček s pažitkovým krémem

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pažitka2
Vejce celá průměr5
Pažitkový krém30
Veka20

Energetická hodnota celkem: 588 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 3 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, na které nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou pažitkový krém, ozdobíme drobně krájenou pažitkou a navrch položíme kolečka natvrdo uvařeného vejce.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma