- Autor: esprit
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Cibule | 25 |
Brambory (syrové) | 600 |
Uzená kýta | 195 |
Hrášek mražený | 130 |
Parmezán 25% | 25 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Energetická hodnota celkem: 5689 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 130,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1422 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.