TOPlist


Hovězí guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: Barenka22
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hotová jíška (v suchém stavu)50
Česnek20
Voda, minerální vody bez příchutě5000
Sádlo vepřové škvařené50
Cibule300
Hovězí maso přední průměr800

Energetická hodnota celkem: 11152 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 206, Sacharidy (g): 56 SAFA (g): 95 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 17.2, Sacharidy (g): 4.7 SAFA (g): 7.9 Cukry (g): 2.7 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

gulášové koření, maďarská paprika, sůl, majoranka,česnek.

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma