TOPlist


kralik na olivach

  • Uživatelský recept
  • Autor: raumi2
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králičí průměr1200
Cibule250
Olivy černé160
Olej olivový100
Mouka pšeničná hladká100
Bujón průměr (hotový)300

Energetická hodnota celkem: 14365 kJ

Bílkoviny (g): 255, Tuky (g): 215, Sacharidy (g): 106 SAFA (g): 59 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 2394 kJ

Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 35.8, Sacharidy (g): 17.7 SAFA (g): 9.8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

rozmarin, sol, cierne korenie

Postup přípravy

Kralika naporcujeme na 4-5 casti. Jednotlive kusky osolime okorenime a obalime v hladkej muke. Oprazime na panvici zo vsetkych stran aby s maso zatiahlo. Podlejeme vinom. Pridame cibulku a rozmarin. Pockame, kym sa alkohol z vina nevypari. Podlejeme vyvarom a zakrite dusime 20 minut. Pridame nadrobno nakrajane cierne olivy a ak treba pridame este trochu vyvaru. Znova dusime pod pokrievkou kym maso nezmakne. Ak je treba obcas pridame vyvar, alebo vodu. Podavame s ryzou alebo zemiakmi.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma