TOPlist


boloňská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: SramlJan
  • Porce: 20.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Celer bulva150
Petržel - kořen100
Mrkev100
Mleté maso míchané průměr600
Rajčata konzervovaná500
Rajský protlak50

Energetická hodnota celkem: 11190 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 230, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 103 Cukry (g): 45 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 560 kJ

Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 5.2 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

směs na špagety, sůl, pepř, bazalka

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma