- Autor: jindrovka.irisa
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 1500 |
Vejce celá průměr | 202 |
Strouhanka | 100 |
Koření průměr | 15 |
Sůl | 10 |
Brambory zimní | 1500 |
Dochucovadla:
Česnek, sůl, pepř, majoránka a trocha koření na mletá masa.
Energetická hodnota celkem: 14222 kJ
Bílkoviny (g): 410,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 362,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 75,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2844 kJ
Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 7.4, Sacharidy (g): 72.4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mleté maso okořeníme., přidáme strouhanku.Zabalíme do něj vejce uvařená na tvrdo. A dáme péci.Jako přílohu podáváme vařené brambory .
Komentáře je možné psát až po přihlášení.