TOPlist


Buřtguláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: danihelka
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní800
Uzená krkovice150
Salám točený660
Špek100
Sádlo vepřové škvařené15
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibule450
Mouka pšeničná hladká15
Kečup30
Česnek15
Koření průměr2

Energetická hodnota celkem: 19052 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 345, Sacharidy (g): 225 SAFA (g): 148 Cukry (g): 53 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 22

Energetická hodnota na 1 porci: 1905 kJ

Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 14.8 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 2.2


Dochucovadla:

Sůl, paprika, pepř, kečup, jalovec, tymián, majoránka.

Postup přípravy

Točený salám, brambory, česnek, špek, uzené maso, sádlo, olej, hladká mouka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma