TOPlist


bulgur se sojovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: marelova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur (v suchém stavu)100
Sójové kostky, nudličky, plátky, granulát (Bona Vita)100
Kečup30

Energetická hodnota celkem: 2699 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 48 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1350 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 45.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř

Postup přípravy

Dáme vařit namočené sojové maso-nudličky spolu s propláchnutým bulgurem,osolíme,opepříme,přidáme kečup,zalijeme vodou a dusíme asi 20 minut,pak necháme pod pokličkou dojít ai 10 minut,přebytečnou vodu slijeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

01. 03. 2014 12:40

marelova

sojové maso je uvedeno také v suchém stavu

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma