TOPlist


Rolada se spenatem

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 15.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Slanina anglická100
Špenátové listy mražené400
Česnek30
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)270
Strouhanka47
Cibule60
Vejce celá průměr440
Hovězí maso zadní průměr500

Energetická hodnota celkem: 9150 kJ

Bílkoviny (g): 204, Tuky (g): 113, Sacharidy (g): 79 SAFA (g): 49 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 610 kJ

Bílkoviny (g): 13.6, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sul, pepr

Postup přípravy

Spenat nechame rozpustit, primichame 200 ml mleka, 1 vejce, 3 lzice strouhanky, 3 strouzky cesneku utrene a sul. Povarime a odstavime. Uvarime 6 vajec natvrdo. Mlete hovezi maso smichame s 1 vejcem, 2 lzicemi strouhanky, 70 ml mleka, cibuli, 2 strouzky cesneku, osolime a opeprime. Rozvalime na placku a namaso rozetreme spenat a poklademe vejce natvrdo. Zabalime a dame do formz na biskupsky chlebicek. Poklademe platky slaniny. Peceme na 200 stupnu 30 min prikryte alobalem a pak 20 min odkryte.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma