- Autor: Osarik
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Paprika červená | 100 |
Pór | 200 |
Žampiony | 220 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Sójové kostky, nudličky, plátky, granulát (Bona Vita) | 80 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 3132 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1044 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 11.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Zeleninu pokrájíme o orestujeme. Ochucené plátky obalíme v trošce mouky, opečeme a vložíme do pekáčku. Nato směs zeleniny, navrch sýr a zapečeme. Podáváme s bramborem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.