- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová plec | 1308 |
| Sádlo vepřové škvařené | 99 |
| Cibule | 260 |
| Zelí bílé kysané | 789 |
| Smetana ke šlehání 33% | 400 |
| Mouka pšeničná hladká | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín, feferonka
Energetická hodnota celkem: 21441 kJ
Bílkoviny (g): 273,
Tuky (g): 401,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 207,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1787 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 33.4, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 17.3, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






