TOPlist


Segedýnský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec1308
Sádlo vepřové škvařené99
Cibule260
Zelí bílé kysané789
Smetana ke šlehání 33%400
Mouka pšeničná hladká50

Energetická hodnota celkem: 21441 kJ

Bílkoviny (g): 273, Tuky (g): 401, Sacharidy (g): 98 SAFA (g): 207 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1787 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 33.4, Sacharidy (g): 8.2 SAFA (g): 17.3 Cukry (g): 3.6 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín, feferonka

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma