- Autor: Zuzamull
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně libová | 800 |
Cibule | 200 |
Paprika žlutá | 200 |
Koření průměr | 5 |
Dochucovadla:
provensálské koření, grilovací koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 4620 kJ
Bílkoviny (g): 188,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 924 kJ
Bílkoviny (g): 37.6, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
na orestované cibulce a žluté paprice - krájené obojí na kolečka posypané provensálským kořením- se orestují rozklepané a okořeněné plátky vepřového masa z obou stran a pak se podlijí vařící vodou, nechají dusit do měkka. Plátky jsou předem osolené a okořeněné grilovacím kořením.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.