TOPlist
Sledujte nás:

vepřové plátky na paprice

Zpět
  • Autor: Zuzamull
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

provensálské koření, grilovací koření, sůl

Energetická hodnota celkem: 4620 kJ

Bílkoviny (g): 188, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 11, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 924 kJ

Bílkoviny (g): 37.6, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

na orestované cibulce a žluté paprice - krájené obojí na kolečka posypané provensálským kořením- se orestují rozklepané a okořeněné plátky vepřového masa z obou stran a pak se podlijí vařící vodou, nechají dusit do měkka. Plátky jsou předem osolené a okořeněné grilovacím kořením.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři