- Autor: datelinka
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí svíčková | 402 |
Cibule | 44 |
Žampiony | 66 |
Červená řepa | 64 |
Okurka salátová | 74 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 44 |
Rajský protlak | 115 |
Hořčice kremžská průměr | 20 |
Smetana zakysaná 12% | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5208 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1736 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.