TOPlist


Cizrna s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: danapick
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)30
Pór40
Žampiony100
Kuřecí prsa bez kůže100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)11
Paprika červená100

Energetická hodnota celkem: 1559 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Koření na pizzu,grilovací,sůl,kmín VAŘENÍ.CZ - Moje kuchařka - vegetariánská

Postup přípravy

Cizrnu namočíme podle návodu na sáčku (nejlépe přes noc). Kuřecí prsní řízky nakrájíme na nudličky, naložíme do směsi grilovacího koření, směsi na pizzu, oleje a necháme v ledničce odležet. Na mírném ohni uvaříme cizrnu, po chvíli osolíme. Čerstvé žampiony nakrájíme na plátky. Pórek nakrájíme na kolečka. Nakrájené žampiony dáme smažit na olej, za minutu přidáme grilovací koření, koření na pizzu a celý kmín. Lehce restujeme, potom přidáme pórek nakrájený na kolečka a promícháme. Směs za chvíli odstavíme, tak aby žampiony byly šťavnaté a pórek příjemně měkký na skus. Směs dáme do vedlejší nádoby včetně šťávy. Na stejnou pánev dáme restovat naložené kuřecí nudličky podle potřeby, aby kuřecí maso zůstalo pěkně šťavnaté, stačí jen pár minut. Hotové maso opět vložíme do nádoby se žampiony a pórkem. Nakonec přidáme scezenou uvařenou cizrnu. Promícháme a můžeme podávat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma