TOPlist
Sledujte nás:

hovězí na sušených houbách

Zpět
  • Autor: Basty
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4141 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 30, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 828 kJ

Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 11.4, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 6, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

sušené houby namočit do vody min na hodinu.Na oleji nechat zatáhnout plátky masa (lze i vepřové nebo drůbeží), vytáhnout, na výpeku do růžova osmahnout cibulku. Vrátit maso, zalít vodou (vývarem), přidat drcený kmín, sůl a vydusit do měkka.V půlce přidat houby. Ke konci přidat trochu mouky nebo zásmažky na zahuštění a ještě cca 20 min provařit. Po vypnutí vmíchat oříšek vychlazeného másla. Příloha rýže, kroupy, brambory..

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři