- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 318 |
Květák | 498 |
Pór | 426 |
Olej olivový | 10 |
Eidam 30% | 60 |
Brambory zimní | 300 |
Dochucovadla:
sul
Energetická hodnota celkem: 3883 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 150,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 243 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
uvarit kvetak udusit poreka cibuli na hrubo osmazit,smuchat na kasi.dat podle libosti ještě brambory.dat do pekace,posypat cihlou a dat do trouby na 15-20min opect.sul
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.