TOPlist


Fazolový salát s tuňákem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Quinnitan
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák ve vlastní šťávě130
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu240
Cibulka jarní100
Olej olivový7

Energetická hodnota celkem: 1930 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 43 SAFA (g): 1 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 643 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 14.3 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Do menší misky dáme plechovku červených fazolí, konzervu tuňáka ve vlastní šťávě, nakrájenou jarní cibulku. Posolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a promícháme. Nakonec dochutíme několika kapkami čerstvě vymačkané citronové šťávy.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma