TOPlist


vepřové na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: sveckaj
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká25
Cibule50
Paprika červená600
Vepřová plec600
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 6416 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 36 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1604 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 9 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

V papiňáku na trošce oleje osmahneme cibulku a přidáme nakrájené maso-osmahneme a poté přidáme na proužky nakrájenou papriku,nejlepší je červená.Podlijeme přiměřeným množstvím vody. Necháme cca 30 min vařit a poté jen lehce zaprášíme moukou,někdy ani není potřeba. Moc dobré s těstovinami

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma