TOPlist


Brownies

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 25.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu)20
Cukr bílý (řepný, třtinový)50
Vejce celá průměr275
Mouka špaldová celozrnná20
Olej palmojádrový, kokosový100
Čokoláda hořká 70 % průměr250

Energetická hodnota celkem: 12431 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 235, Sacharidy (g): 148 SAFA (g): 159 Cukry (g): 128 Vláknina (g): 42 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 497 kJ

Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 5.9 SAFA (g): 6.4 Cukry (g): 5.1 Vláknina (g): 1.7 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Čokoládu s kokosovým olejom rozpustíme vo vodnom kúpeli. Bielka vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh. Do rozpustenej čokolády postupne zašľaháme žĺtka, múku kakao. Nakoniec zľahka pridáme sneh. Pečieme vo forme vystlanej papierom na pečenie pri teplote 180°C asi 50 min. Koláč je vnútri vláčny a na povrchu jemne chrumkavý.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma