- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jáhly | 150 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Med | 60 | 
| Rozinky | 40 | 
| Vlašské ořechy | 40 | 
| Jablka | 400 | 
| Švestky sušené | 100 | 
| Vanilkový puding | 40 | 
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 7940 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 47, 
                                                        Tuky (g): 46, 
                                                        Sacharidy (g): 318,
                                                        SAFA (g): 11,
                                                        Cukry (g): 179,
                                                        Vláknina (g): 32,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1323 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 29.8, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









