- Autor: SPLICHALOVA
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Krůtí prsa bez kůže | 750 |
| Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 50 |
| Vejce celá průměr | 200 |
| Hořčice kremžská průměr | 10 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
| Pór | 75 |
| Paprika červená | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,kmín
Energetická hodnota celkem: 5223 kJ
Bílkoviny (g): 211,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1045 kJ
Bílkoviny (g): 42.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 2.6, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






