- Autor: Anina1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1600 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Máslo čerstvé | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Kroupy ječné | 30 |
Květák | 130 |
Kapusta hlávková | 56 |
Kedlubna | 25 |
Houby sušené průměr | 6 |
Česnek | 6 |
Cibule | 11 |
Petržel - kořen | 25 |
Celer bulva | 25 |
Mrkev | 50 |
Brambory (syrové) | 185 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,špetka majoránky a kmínu
Energetická hodnota celkem: 2731 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 455 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vše nakrájet ,udělat jíšku,zalít vodou přidat ochucovadla a vaříme ( Nenašla jsem trhané krupky - tak jsou v receptu kroupy )
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.