TOPlist


Červená řepa s tuňákem

  • Uživatelský recept
  • Autor: VladkaPo
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Červená řepa240
Tuňák ve vlastní šťávě60
Cibule18
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 1161 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 2 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Uvařenou řepu nahrubo nastrouháme, přidáme tuňáka ze kterého slijeme přebytečnou šťávu, nadrobno nakrájenou cibuli a olivový olej. Promícháme a ochutíme solí, pepřem a citr. šťávou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma