TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové maso s Bramborem a se šlehačkou

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 15847 kJ

Bílkoviny (g): 176, Tuky (g): 177, Sacharidy (g): 368, SAFA (g): 94, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 3169 kJ

Bílkoviny (g): 35.2, Tuky (g): 35.4, Sacharidy (g): 73.6, SAFA (g): 18.8, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Plátky vepřového masa(kýta,kotleta) naklepeme,okořeníme a poklademe na plech,který jsme vymazali máslem.Nachystáme si brambory-syrové brambory oloupeme a nakrájíme na malé kousky.Poklademe tím maso na plechu,osolíme a zalijeme smetanou.Dá me do trouby péct na 200°C asi tak na hodinu.aby byly brambory měkké.Ještě na brambory přodáme kousky másla.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři