TOPlist


Cizrnová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: irisdominika
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná400

Energetická hodnota celkem: 2160 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 2 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

pepř, sůl, rozmarýn, chili

Postup přípravy

Česnek nakrájíme na plátky a opečeme na olivovém oleji, vyjmeme, na oleji osmahneme čerstvý rozmarýn, přilijme kuřecí vývar a přidáme cizrnu konzerv. Vaříme 10 min, rozmixujeme, opepříme, chili

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma