TOPlist


Řecký salát (bez oliv a papriky)

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tara165
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Balkánský sýr 200
Olej olivový20
Cibule100
Okurka salátová400
Rajčata 500

Energetická hodnota celkem: 3472 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 27 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 347 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 4.4 SAFA (g): 2.7 Cukry (g): 2.6 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

tymián oregáno bazalka pepř sůl

Postup přípravy

5 rajčat po 100g, 1 salátová okurka po cca 400 g a 200 g balkánského sýra nařežeme na stejně velké kousky, velkou cibuli po 100 g nakrájíme najemno, promícháme a osolíme, opepříme, zalijeme dvěmi lžícemi olivového oleje po 10 ml (20 ml), dochutíme bylinkami. Podáváme v mističce po 120 g (bude toho deset porcí).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma