Maso s hráškem a okurkami
- Uživatelský recept
- Autor: Lenibear
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí plátky | 100 |
Okurky sterilované průměr | 400 |
Hrášek | 350 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 70 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2767 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 61
SAFA (g): 3
Cukry (g): 37
Vláknina (g): 31
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 15.3 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 7.8 Sůl (g): 1
Dochucovadla:
---
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se