TOPlist


Velikonoční nádivka

  • Uživatelský recept
  • Autor: sediva.p
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Uzená plec500
Rohlík celozrnný průměr500
Vejce celá průměr550
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)100
Petržel - nať300
Česnek100

Energetická hodnota celkem: 12475 kJ

Bílkoviny (g): 191, Tuky (g): 100, Sacharidy (g): 322 SAFA (g): 36 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 53 Sůl (g): 21

Energetická hodnota na 1 porci: 125 kJ

Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 3.2 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

petržel,libeček,pažitka,sůl pepř

Postup přípravy

500g rohlíků,500g uzeného maso,10 vajec,mléko, ,kopřivy, 1 cibule ,česnek,( 1 palička),petržel,libeček,pažitkaMaso uvařím,rohlíky nakrájím na kostičky,zaleju mlékem s rozšlehanými vejci solí a pepřem,přidám nasekané bylinky,obrané vařené maso,zaleju trochou vývaru z masa.Dám péci na 180 °C cca 3O min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma