TOPlist


tuniakove fasirky

  • Uživatelský recept
  • Autor: laranohavica
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák ve vlastní šťávě180
Vejce celá průměr1
Otruby60
Petržel - nať3

Energetická hodnota celkem: 1608 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

• 1 konzerva tuniak kúsky • 1 ks vajce • 2 PL ovsené vločky pomleté • 2 PL ovsené vločky celé • podľa chuti petržlenová vňať

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma