TOPlist


Vepřové kotlety na černém pivě

  • Uživatelský recept
  • Autor: muriela
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta600
Pór200
Cibule100
Hořčice Dijon20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Pivo tmavé 11°250

Energetická hodnota celkem: 6374 kJ

Bílkoviny (g): 131, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 29 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1594 kJ

Bílkoviny (g): 32.8, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list

Postup přípravy

Maso očistíme, nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, okořeníme čerstvě drceným pepřem a potřeme hořčicí. Cibuli a porek nakrájíme na drobno. Na oleji orestujeme cibulku, až zesklovatí, přidáme maso a zprudka orestujeme z obou stran. Až se maso zatáhne, podlijeme pivem, posypeme porkem, přidáme bobkový list a dáme péct do trouby na cca 45 minut na 180°C. Podáváme s bramborem nebo špeclemi a třeba dušenou kapustou, nebo s chlebem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma