TOPlist


Vepřové v šouletu

  • Uživatelský recept
  • Autor: zdenalan
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Koření průměr30
Vepřová plec400
Česnek20
Cibule80
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Hrách (v suchém stavu)250
Kroupy ječné200

Energetická hodnota celkem: 11346 kJ

Bílkoviny (g): 159, Tuky (g): 80, Sacharidy (g): 334 SAFA (g): 27 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1891 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 55.7 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

Sůl,pepř,česnek,majoránka na maso trochu koření na pečené maso.

Postup přípravy

Vařit hrst krup ,a hrst hrachu usmažit cibulku,opéci maso okořenit a dát do pekáče,zapéci.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma