TOPlist


Vinná klobása se zelím a haluškami

  • Uživatelský recept
  • Autor: sona1959
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
vinná klobása500
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Cibule30
Slanina anglická100
Zelí bílé kysané400

Energetická hodnota celkem: 8868 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 164, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 70 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2217 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 10.3 SAFA (g): 17.5 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl,pepř

Postup přípravy

Na trošce oleje osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí a necháme dusit. Klobásu nakrájíme ostrým nožem na špalíčky tak na 2-3 prsty. Slaninu nakrájíme na kostičky. Ve větší pánvi, nejlépe Wok, osmahneme cibuli a slaninu, pak i kousky klobásy. Nebojte, vnitřek nevyteče. Pak přidáme halušky. Buď svoje nebo kupované mražené, které ale nejdříve připravíme v mikrovlnce podle návodu. Nakonec dodáme měkké dochucené zelí a vše zamícháme. Zdobíme snítkou petržele.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma