- Autor: aleachim
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Salát ledový | 200 |
| Rajčata Cherry | 100 |
| Chřest | 100 |
| Česnek | 3 |
| Olej olivový | 5 |
| Olivy zelené | 20 |
| Kozí sýr čerstvý 48% | 50 |
| Ocet Balsamico | 5 |
| Sezamová semínka | 2 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, ocet balsamico
Energetická hodnota celkem: 1057 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme a nakrájíme. Z chřestu odkrojíme dřevnatý konec cca 2-3 cm. Dáme do vroucí vody a 2 min. povaříme. Chřest vyndáme a ihned zchladíme ve studené vodě. Po té chřest nakrájíme na cca cm špalíčky, pokapeme ol. olejem, osolíme, opepříme a posypeme sezamem a přidáme česnek. Mezitím rozpálíme troubu a chřest dáme na plech ( ideálně s pečícím papírem) a dáme do trouby na horkovzduch. Grilujeme cca min. Zeleninu dochutíme solí a zálivkou balsamico na vrch dáme kozí sýr a grilovaný chřest
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






