TOPlist


Zapečená treska na žampionech

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sanyz
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska92
Petržel - nať4.5
Žampiony62
Eidam 30%22
Olej olivový3

Energetická hodnota celkem: 724 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 3 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Sůl, šalvěj, bazalka

Postup přípravy

Porci tresky dáme do zapékací mističky, posolíme, lehce posypeme bazalkou, položíme na ni lístek šalvěje, posypeme nakrájenou petrželkou a poklademe nakrájenými žampiony, pak dáme strouhaný sýr a zakápneme olivovým olejem. Šoupnem to do trouby a chvíli zapékáme. S rajčátky je to moc velká dobrota :-)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma