- Autor: m.gerychova
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 250 |
Hovězí mleté průměr | 250 |
Rajský protlak | 200 |
Rajčatové pyré | 500 |
Cibule | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7867 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 99,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 983 kJ
Bílkoviny (g): 12.9, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 7.4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.