TOPlist


Celerovo krůtí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: HankaCh
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže500
Celer bulva500
Vejce celá průměr55
Rohlík celozrnný průměr40
Vločky ovesné100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30

Energetická hodnota celkem: 6509 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 128 SAFA (g): 9 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1085 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21.3 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vločky zalijeme vroucí vodou nebo vývarem, necháme nabobtnat, maso umeleme, syrový celer nastrouháme na jemno. Vše mimo strouhanky smícháme a tvoříme karbanátky, obalíme ve strouhance, potřeme olejem a pečeme v troubě.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma