- Autor: lopata
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
| puding(prášek)amylon | 37 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 3689 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 117,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 369 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
uvařit buding s curem,po vychladnutí vyšlehat s tvarohem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







