TOPlist


Itálie

  • Uživatelský recept
  • Autor: sali238
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Cibule60
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)400
Pór180
Vepřová plec240
Hovězí maso zadní průměr252

Energetická hodnota celkem: 9999 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 290 SAFA (g): 24 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2500 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 72.5 SAFA (g): 6 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

koření, voda, vývar

Postup přípravy

Na dvouch lžících oleje osmahnout cibulku, až zesklovatí přidat sekanou a opražit a tím roztrhat na menší kousky. Přidat koření dle vlastní chuti (grilovací koř., koř. na mleté maso a pod). Přidat jeden celý porek nakrajený, zalít vývarem tak aby z toho byla hustá směs, potopená ve vývaru a přidat do toho nudle v syrovém stavu. Necháme vařit až si nudle vezmou šťávu a pokrm z houstne.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma