TOPlist


Treska na špenátu

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska600
Špenát400
Česnek15
Mandle10
Citronová šťáva7
Olej olivový7

Energetická hodnota celkem: 3051 kJ

Bílkoviny (g): 122, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 4 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 1 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl mořská, bílý pepř.

Postup přípravy

Listový špenát lehce podusíme cca) 2 min. na olivovém oleji na pánvi. Pekáček vyložíme pečícím papírem a rozložíme na něj špenát. Rybu osolíme, opepříme a vložíme na špenát. 4 stroužky česneku nakrájíme na plátky a spolu s 1 PL mandlových lupínků posypeme rybu a špenát. Na rybu nakapeme 1 PL citronové šťávy a zapečeme cca 30 minut. při 200 C. Podáváme se šťouchaným, či jinak upraveným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma