TOPlist


drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: marbell1
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Droždí21
Cibule30
Rama classic3
Vločky ovesné20
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)100
Hořčice plnotučná průměr15
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 1095 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, pažitka

Postup přípravy

na kousku másla necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibuli, přidáme rozdrobené droždí a za stálého míchání je necháme rozpustit. Vložíme ovesné vločky a mléko a za stálého míchání necháme zhoustnout. Přidáme hořčici a rozšlehané vejce a mícháme až se srazí. Nakonec pomazánku ochutíme pepřem, solí a nasekanou pažitkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma