TOPlist


rybyčková pomazánka

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sardinky v oleji370
Cibule65
Okurky sterilované průměr85
Vejce celá průměr120
majonéza (Mikado)25
Hořčice plnotučná průměr40
MILKO řecký jogurt bílý80

Energetická hodnota celkem: 5705 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 21 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 571 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 1.5 SAFA (g): 2.1 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.9


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Vydličkou rozmačkáme sardinky, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli,natvrdo uvařená vajíčka a okurky, přdáme jogurt, hořčici a majonézu. Vše dobře promícháme. Nakonec dochutíme solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma