TOPlist


Jáhlová mléčná rýže

  • Uživatelský recept
  • Autor: IrenaM
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jogurt Klasik Olma150
Zakysaná smetana Kunín 12%tuk190
Želatina (v suchém stavu)5
Cukr bílý (řepný, třtinový)50
Med20
Jáhly (v suchém stavu)100
Rybíz černý150

Energetická hodnota celkem: 4528 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 173 SAFA (g): 20 Cukry (g): 98 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1132 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 43.3 SAFA (g): 5 Cukry (g): 24.5 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jáhly uvaříme dle návodu, schladíme studenou vodou, necháme okapat.Namočíme želatinu, smícháme zakysanou smetanu, jogurt, cukr, med a černý rybíz nebo jiné ovoce, které máme rádi. Přimícháme uvařené jáhly, dáme do misek a necháme v lednici ztuhnout nebo alespoň vychladit :-) je to mňamka....

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma